Току-що Продължаваме промяната, ГЕРБ, ДБ и ДПС приеха френското предложение

...
Току-що Продължаваме промяната, ГЕРБ, ДБ и ДПС приеха френското предложение
Коментари Харесай

Трифонов възмутен от вдигането на ветото за РСМ - аз взех решението си и днес стана ясно защо

Току-що " Продължаваме промяната ", ГЕРБ, Демократична България и Движение за права и свободи одобриха френското предложение за Северна Македония. И какво стана в този момент - имаме нова коалиция. Това написа водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов във " Facebook " по отношение на страната ни да одобри позиция по предлагането на френското председателство на Европейския съюз за Северна Македония, която дава право на държавното управление да смъкна българското несъгласие върху договарянията на страната за участие в Европейски Съюз.

Според Трифонов протичащото се е напряко сюрреалистично.
 Снимка 578812
Източник:

" Буквално до през вчерашния ден, за Кирил Петков от " Продължаваме промяната " и за Христо Иванов от Демократична България, да поддържат връзка с ГЕРБ и Движение за права и свободи беше невероятно и моделът " ГЕРБ и Движение за права и свободи " трябваше да бъде изчистен от лицето на политическия живот в България. А през днешния ден Кирил Петков, Христо Иванов, Делян Пеевски и Бойко Борисов са прегърнати. Прегърнати са дружно за България, с цел да махнат ветото над Северна Македония, тъй като по този начин е предложила Франция ", разяснява той.

Лидерът на " ИТН " иронизира решението на Народното събрание като оттегляне от националния ни интерес под непознат напън. " И човешките права на българите в Македония, и фактът, че не признаваме по този начин наречения " македонски език ", и езикът на омразата против българите - това не е значимо. Важно е да сме по-тихи от водата и по-ниски от тревата, с цел да не разсърдим Великите сили. Както постоянно. Майната им на достолепието и националното самочувствие. Такъв е животът ", написа той.
 Спорът по ветото за РСМ: Европейски стандарт или национално изменничество
Спорът по ветото за РСМ: Европейски стандарт или национално изменничество

" Всяко българско семейство има собствен корен в Македония "

Слави Трифонов добавя саркастично, че живеем в комплицирани времена и очевидно всеки би трябвало да взема решение самичък за себе си.

" Аз моето решение го взех и през днешния ден стана ясно за какво ", декларира той, свързвайки днешното решение на Народното събрание излизането на Има Такъв Народ от ръководещата коалиция.

" Темата Северна Македония беше оповестена като " алена линия " за Българска социалистическа партия. Днес Българска социалистическа партия преглътнаха своята " алена линия " и гласоподаваха " въздържали се " и предадоха българския народен интерес. " Червената линия " или власт непременно, г-жо Нинова? И вие направихте своя избор ", разяснява още Трифонов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР