Точно пет дни! Толкова издържаха новото осветление и камери, монтирани

...
Точно пет дни! Толкова издържаха новото осветление и камери, монтирани
Коментари Харесай

Пет дни издържа новият подлез на Цариградско - потрошиха чисто нови камери и осветление

Точно пет дни! Толкова устояха новото осветяване и камери, инсталирани в пешеходния подлез на „ Цариградско шосе “ в Пловдив. Ремонтът струваше на кметството към 13 000лв.. 
Прочетете още
През миналото денонощия обаче видеонаблюдението е било изпочупено, а лед лампите и кабелите им разкачени. Липсват 7 осветителни тела, заяви за TrafficNews кметът на регион „ Източен “ Иван Стоянов.

„ Предполагаме, че всичко това е взето за персонална полза. Крадците обаче не знаят, че в кабелите на лед лампите няма метал, надали ще са им е изгода. За страдание, видеонаблюдението е прекратено, записите са прегледани в 6 районно управление (на МВР), само че не може да се разпознават причинителите. Полицията обаче продължава с издирването “, съобщи райкметът.

По думите му крадците ясно са си подготвили терена за второ посещаване, защото част от прекъснатите кабели към момента са там. 

В момента в подлеза работи единствено една лампа. Очаква се на място да дойдат техници, които ще опитат да възстановят част от осветлението. Ще бъдат сложени нови камери, само че се ще намерения за ново място, където да не са леснодостъпни.

Припомняме, че това не е първото посягане на вандали и крадци върху подлеза на бул. „ Цариградско шосе “. В тази връзка Стоянов добави, че се обмисля инсталирането на СОТ, който да сигнализира при следващ опит целостта му да бъде разрушена.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР