Тобиас Хайнц бе избран за Играч на мача Славия –

...
Тобиас Хайнц бе избран за Играч на мача Славия –
Коментари Харесай

Тобиас Хайнц: Всички говорят за мача с Левски, трябва да се подготвим добре

Тобиас Хайнц бе определен за Играч на мача Славия – ЦСКА. Халфът на „ алените “ се отличи с две асистенции. Той разяснява дуела, както и идното дерби с Левски.

„ Беше в действителност сложен мач, изключително първото полувреме. Нямаше добра динамичност, играта бе накъсвана, само че след гола от ъгловия удар нещата потеглиха в друга посока. Винаги е мъчно, през цялото първо полувреме нямаше игрови темп, знаехме, че би трябвало през второто да променим нещата. Искахме да отбележим попадения, веселя се, че съумях да направя тези асистенции и от там към този момент стана по-лесно, тъй като имаше пространства. Такива мачове постоянно са сложни, само че като цяло второто полувреме играхме добре “, показа футболистът след срещата.

„ Вършим много работа в тази тенденция, на тренировки обръщаме внимание на статични положения. Всеки мач се готвим особено за противника. Чувствам се ужасно, получавам игрово време, оправям се добре. Оттук насетне е значимо да гоним задачите си “, добави той.

Тобиас Хайнц отговори на въпрос по отношение на идното постоянно дерби с Левски на 17-и април.

„ Това е мачът, за който всички приказват и чакат. Чувал съм много неща за това дерби, ще бъде забавно. Имаме една значима седмица, в която да работим много и да се подготвим добре “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР