То бива свобода на езика и словото, но чак дотам...

...
То бива свобода на езика и словото, но чак дотам...
Коментари Харесай

Потрес! Бащата на Айлин Бобева шокира: Голяма е, ще си го "слага", с когото си иска!

То бива независимост на езика и словото, само че чак до такава степен... Мрежата безусловно бе взривена от изявление на не какъв да е, а от родния татко на Айлин Бобева. Мацката, която всички оповестиха за най-голямата кокетка в " Ергенът " и която се бори със зъби и с нокти за вниманието на Евгени Генчев, преди дни бе спрягана за някогашно гадже на чалгаря Меди.

Явно това направи площад за много мнения, някои от които повече от хапливи. Изведнъж, ни в чеп, нито пък в ръкав, се включи таткото на Айлин - Ресми Бобев, който изригна яростно в нета.

Ресми разгласи, че щерка му от дълго време към този момент е предходна 18, на 24 години е и може сама да ръководи живота си. Както и да бъде с който си изиска. " Не е дребна, тъй че е свободна в избора си и може да си го " поставя ", с който ще ", написа Ресми, а думите му шокираха потребителите.

Не за друго, а тъй като самият му речник не отива на един родител. Да, Айлин е към този момент зряла жена и замисълът на думите му е достоверен. Начинът, по който се изрази обаче, е меко казано несъответствуващ. Това е мнението на болшинството хора, попаднали на поста му.

Колкото до Айлин Бобева, тя ще види огромен напън с конкуренцията на най-хубавата си другарка в " Ергенът ", а точно Валерия Георгиева. Която сподели, че може да не е топ-флиртаджийка с джуки до носа, само че знае по какъв начин да влезе под кожата на Евгени Генчев.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР