Тино Хрупала, съпредседател на партия Алтернатива за Германия (AfD), призова

...
Тино Хрупала, съпредседател на партия Алтернатива за Германия (AfD), призова
Коментари Харесай

В Алтернатива за Германия продължават да настояват за излизане от ЕС

Тино Хрупала, съпредседател на партия " Алтернатива за Германия " (AfD), прикани в неделя Берлин да се отдръпна от Европейския съюз , оповестява " Дие Велт ".

Според него Германия би трябвало да сътвори нова европейска група за стопански ползи. " Необходимо е Германия да напусне Европейски Съюз и да сътвори нова европейска група за стопански интерес ".

Освен това Хрупала означи, че " психическата война ", разгърната от съдружниците след 1945 година, е повлияла на образуването на националната еднаквост на германците. Хрупала съпоставя съюзническата политика след 1945 година с нацистката агитация .

Наблюдава се противоречие сред партийните водачи поради Европа , освен това от нормалните разломи на AfD . Това противоречие сред Йорг Мьотен и Тино Хрупала не е обвързвано с вътрешните въпроси, а с правилата на външната политика . Оспорва се, че съгласно предизборния манифест AfD смята, че " излизането на Германия от Европейския съюз и основаването на нова европейска икономическа група и група по ползи са нужни ".

Хрупала, който дружно с водача на парламентарната група Алис Вайдел образува най-високото дуо на AfD за федералните избори, неотдавна разкри отвращения към Запада в Москва.

" Алтернатива за Германия " разгласи предизборната платформа - излизане на Германия от Европейски Съюз

За първи път партията толкоз ясно приканва Германия да напусне ЕС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР