В България имаме проблем с част от платформите за стрийминг

...
В България имаме проблем с част от платформите за стрийминг
Коментари Харесай

Министърът на културата: Имаме проблем с някои стрийминг платформи, които не предлагат превод на български

В България имаме проблем с част от платформите за стрийминг на наличие, които работят в у нас и българските консуматори им заплащат такси за това, само че те не оферират превод на български език. Това съобщи служебният министър на културата Найден Тодоров пред български публицисти в Брюксел, където взе участие в съвещание на Съвет на Европейски Съюз по обучение, юноша, просвета и спорт.

Министрите на културата са разискали хрумвания за смяна на европейската инструкция за платформите, които включват част от облагите им да бъдат употребявани за основаване на европейско и районно наличие.

Министрите на културата са разискали и навлизането на изкуствения разсъдък в креативния бранш. Найден Тодоров означи, че при развиването на изкуствения разсъдък се употребяват материали с авторско право и към този момент се стига до нарушавания на настоящото законодателство.

По мотив недопускането на знамето на Европейски Съюз на музикалния конкурс " Евровизия " Тодоров разяснява, че това е проблем за него, тъй като всяка страна е самостоятелна, само че и част от Европейски Съюз.

Еврокомисарят по европейския метод на живот Маргаритис Схинас изпрати нощес публично писмо до Европейския съвет за радио и телевизия, в което остро подлага на критика решението европейски знамена да не се употребяват по време на състезанието.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР