Тимът на Левски продължава да мечтае, след като столичани и

...
Тимът на Левски продължава да мечтае, след като столичани и
Коментари Харесай

„Левски“ завърши наравно с „Айнтрахт“ с гол в последните минути

Тимът на " Левски " продължава да мечтае, откакто столичани и " Айнтрахт " (Франкфурт) приключиха наедно 1:1 в първи мач от плейофите за влизане в груповата фаза на шампионата Лига на конференциите.

Пред погледите на към 35 000 последователи на „ сините “, резултатът на стадион „ Васил Левски “ беше открит в 6-тата минута от френския национал Рандал Коло Муани.

Пред футболистите на " Левски " се откри отлична опция да изравнят резултата в 39-тата минута, само че Роналдо направи необикновен пропуск и отблизо разстояние не съумя да вкара гол на празна врата.

Това въпреки всичко направи Асими Фатига, който означи извънреден гол от към 25 метра в спомагателното време на второто полувреме.

За Левски това беше първият важен мач в евротурнирите от 2010 година насам, когато тимът игра в групите на Лига Европа със Спортинг (Лисабон), Лил и Гент.

Преди срещата центърът на София беше блокиран поради шествия на футболните агитки на двата тима.

 Шествие Левски Феновете на „ Левски “ минаха от бул. „ Тодор Александров “ до националния стадион при засилени ограничения за сигурност. Заради акцията на сини почитатели преди седмица, които счупиха плочата на Паменика на Съветската войска, към него беше обезпечена спомагателна защита.

Там към момента има противозаконен палатков лагер на протестиращи против демонтирането на монумента. До напрежение преди мача там не се стигна.

Феновете на " Айнтрахт " пък се събраха към езерото Ариана, откъдето влязоха на стадиона.

Шествията в центъра на София преди мача минаха умерено, само че преди този момент е имало проведен пердах сред хулигани от " Левски " и " Айнтрахт ". Спортни уеб сайтове цитират обява от мрежа hooligans.cz.

От нея излиза наяве, че в 35 секунден пердах са взели участие по 15 от крайните последователи на двата тима.

Победата е била за ултрасите от " Левски ". Подобни проведени борби са част от футболната кулутра на Европа, само че явно срещата е останал в загадка за органите на реда у нас, пишe bTV.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР