Тимът на Еспаньол срази с минималното 1:0 борещия се за

...
Тимът на Еспаньол срази с минималното 1:0 борещия се за
Коментари Харесай

Еспаньол доближи Майорка до опасната зона

Тимът на Еспаньол съкруши с минималното 1:0 борещия се за оставане Майорка. Единственото попадение за "папагалчетата " означи испанския национал Раул де Томас в 42-ата минута. Това е едвам втора победа за днешните домакини в последните пет срещи за състезание.

Срещата стартира с късмет за гостите в 6-ата минута, когато Анхел нахлу в наказателното поле на каталунския отбор и там бе повален. Реферът Руис уточни бялата точка, само че консултация с ВАР докара до анулация на това решение и играта бе възобновена.

През втората част, след попадението на звездата на домакините Томас, двата отбора по този начин и не доближиха до ново попадение.

Голмайсторът на домакините направи страховит пропуск в 54-ата минута, когато дълго подаване се озова в него след неточност на защитник на гостите, само че стреля в тялото на вратаря.

Еспаньо към този момент е с 36 точки и заема 11-о място в Ла Лига. Поредните загуби на Майорка ги доведоха до 17-а позиция - единствено една над зоната на изпадащите с едвам 26 точки от 29 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР