Tialoto.bg ви предлага хороскоп за последния месец от 2022 г.

...
Tialoto.bg ви предлага хороскоп за последния месец от 2022 г.
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за декември! Какво очаква всяка зодия

Tialoto.bg ви предлага хороскоп за последния месец от 2022 година Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще даде отговор на този въпрос.

 

Овен

Чарът на декември е в празниците, само че тъкмо по отношение на тях ще ви се наложи да измененията някои свои проекти. В основата на всичко няма да са самите празници, естествено, а индивидуален фактор. След като Юпитер навлезе във вашия знак ще се наложи още веднъж да се занимаете с въпроси, които са били настоящи през м. май. Неизпълнени обещания или неспособност да стигнете до съглашение с някои хора ще ви основат усложнения.

Отделно от това членовете на колектива, в който работите внезапно може да стартират да враждуват между тях, всеки да „ дърпа чергата към себе си “ и вместо празнично, настроението внезапно да стане войнствено. Веднъж установявайки, че ценностната ви система радикално се разграничава от тази на сътрудниците, най-вероятно ще започнете да обмисляте стартови промени за идната година.

 

Телец

Готови сте да изпратите остарялата година с усмивка и да посрещнете новата с възторг. Предстоят приятни изненади, за които не сте си и помисляли. Дали поради самите празници или поради постоянството и старанието ви, само че евентуално ще получите премия – финансова, материална, по-добра професионална позиция – нещо, което ще ви зарадва и убеди, че е имало за какво да инвестирате в себе си.

Посветете част от почивните и празнични дни на бъдещите си проекти. Формулирайте ги ясно, систематизирайте ги, набележете стадиите за реализацията им, източниците на запаси и не на последно място, методите, посредством които да продължавате да повишавате знанията си. Силите ще ви стигнат за всичко, в случай че ги разпределите вярно.

 

Близнаци

През първата половина на месеца относително постоянно ще се натъквате на препъникамъни, провокирани от липса на поръчителство или от позволени непознати неточности. Намалете темпото, не си поставяйте прекомерно амбициозни задания. В този миг е желателно да разчитате най-вече на себе си и да осъзнаете, че е от голяма важност освен какво вършиме, само че и по какъв начин го вършиме. След

Пълнолунието и по-точно през втората половина на месеца ще се справите с поредност комплицирани въпроси, прилагайки безусловно ексцентрични способи. Ще разполагате с подобаващи условия за разрастване на креативния си капацитет и за пускане на смели замисли, от които до няколко месеца ще получите действителни резултати.

 

Рак

Крачка по крачка ще съумеете да избистрите детайлите на планове, които все още сте си представяли единствено в „ наедрял щрих “. Онова, което в предходните месеци ви е изглеждало като прелестен и прелъстителен мираж, с приближаването на Зимното Слънцестоене ще придобива все по-ясни контури.

Лесно ще си отговорите на поредност въпроси като: какви са същинските ви цели и какво очаквате от реализацията им, ще ви стигнат ли силите и ще можете ли да си осигурите надеждно партньорство. Направите ли първата крачка, в края на декември ще получите и първите резултати от смелите си дейности. Те няма да са материални, а по-скоро ще са свързани с разширение на въздействието ви и ще ви подскажат по какъв начин да реагирате при липса на задоволително информация.

 

Лъв

Настъпи моментът на „ годишния обзор “. Опитайте се първо действително да оцените позволените неточности и по-точно изгодата от тях, тъй като такава постоянно има. Може да сте изоставали на моменти, да се е налагало да изоставяте едно за сметка на друго, само че сигурно сте натрупали скъп опит и сте стигнали до същността на обстоятелства, които при започване на годината са ви изглеждали енигматични.

Напредъкът ви към този момент зависи от равнището на персонална организация и от готовността да поемете отговорност. Конкурентоспособността ви стремглаво ще пораства. Търсете оферти за състезания, надпревари и всевъзможен тип съревнования, в които бихте могли да ревизирате уменията си освен професионално, а даже и във тип на забавление. И помнете, не е значима премията, а присъединяване.

 

Дева

Още в самото начало на месеца ще установите, че част от замислите не са оправдали упованията ви. Че е по-добре да се откажете от тях навреме, тъй като и вие, като всеки човек, си имате потенциал и е безпредметно да се пробвате да „ носите две (или повече) дини под една мишница “. Съобразете се с темпа на събитията и ще избегнете поредност неприятности, породени от повреди на техниката, оборудването, обезпечението. Овладейте устрема да постигнете всичко „ тук и в този момент “.

Прекалените упоритости ще се отразят отрицателно на самочувствието ви. Насочете напъните си към действия с кратковременен темперамент, които бихте могли да довършите преди Меркурий, вашият шеф, да премине в ретроградно придвижване. От тях ще получите предстоящите резултати и ще можете да ги вложите в идващите си инициативи.

 

Везни

Със сигурност няма да скучаете през последния месец от годината. Първоначално ще можете да поставите в ред плановете си, да подредите по значимост постигнатите резултати, да прецените кои от тях ще послужат като пиедестал за реализиране на идващите ви замисли, да извършите нужните корекции.

Предстоят забавни служебни и персонални пътувания, вълнуващи срещи с предходни сътрудници, както и запознанства с нови хора, само че тези, с които към този момент се знаете ще се окажат къде-къде по-интригуващи. Те освен ще ви удивят с измененията, които са претърпели, само че и ще ви ентусиазират с предложенията си за взаимна работа. Ако оцените трезво и обективно офертите им, ще можете да подобрите финансовото си състояние.

 

Скорпион

Логично и предвидимо е, че в края на годината ще „ берете плодовете “ на положените преди този момент старания, че ще сте нормализирали професионалните си позиции или бизнеса и към този момент ще мислите за разширение на въздействието си. Подхождайте към реализацията на замислите си практично, рационално, спестовно и в сходство с одобрените правила. Съвсем естествено е да се натъквате и на усложнения.

Постарайте се да ги анализирате и оцените с присъщата си прозорливост. Може би би трябвало да промените метода. А може би пък просто се заблуждавате и влагате непотребен труд в активност, лишена от вероятност. В последна сметка, очевидно би трябвало да предприемете някаква смяна, с цел да постигнете стремежи прогрес. Само би трябвало да решите какво и по какъв начин да измененията.

 

Стрелец

През цялата година сполучливо комбинирахте разнообразни типове занимания. С някои се справяхте бързо, други изискваха по-продължителни старания. Настъпи моментът, в който би трябвало да прецените кои от тях в действителност ви интересуват, в кои има вероятност за развиване и в кои е безпредметно да инвестирате сила и въображение. Позволете си по този начин нужното „ време за размисъл “ през последния месец на годината.

Анализирайте достиженията и се пробвайте да ги разпространявате пред колкото е допустимо по-мащабна аудитория, запознайте се с ползите на потребителите. Малко реклама и маркетинг в никакъв случай не са непотребни. Ще ви подскажат по какъв начин да разпределите ресурсите си и да повишите качеството на бизнеса или професионалните си изяви.

 

Козирог

Поредица основни астрологични събития следва да се случат във вашия знак през декември. Първо още в самото начало на месеца в него ще навлезе Меркурий, който в края на месеца ще премине в ретроградно придвижване. Няколко дни по-късно ще го последва и Венера. Присъствието им там ще ви помогне да стабилизирате страстите, да разпределите вярно ресурсите си и ще ви подтикне към обществена интензивност и съответни дейности.

В деня на Зимното слънцестоене във вашия знак ще премине и Слънцето, което ще бъде последвано от следващото Новолуние. При прекосяването на Меркурий в ретроградно придвижване той ще се съедини с Венера, а съвсем в последния ден на месеца тя пък ще се съедини с Плутон.

Обстоятелствата ще са удобни за доста действия, даже такива с умерена доза риск. Ще можете да реализирате както организаторските, по този начин и лидерските си умения. Ще съумеете да осъществите пътувания, които преди време по някакви аргументи сте отсрочили и с помощта на тях ще подобрите и усъвършенствате уменията си. Сътрудничеството ви на всички равнища ще е извънредно ползотворно.

 

Водолей

Част от прекарванията през този месец ще са същинско тестване. Често ще се постанова да се занимавате с няколко радикално разнообразни и несъвместими между тях действия. Най-лесният метод въпреки всичко да ги съчетаете е да се мобилизирате, да деянията самодейност и да си осигурите надеждни сътрудници реализатори. Въздържайте се от решения с нескончаем интервал на деяние и не преувеличавайте нито усложненията, нито хипотетичните позитивни резултати.

Вкарвайки се в ролята на „ лъжливото овчарче “, ще навредите на връзките си във всички посоки. Ситуацията на моменти ще е прекомерно безредна, тъй че избягвайте заниманията, изискващи дълбока централизация. По-вероятно е да не се справите с тях и да съсипете положителното си въодушевление тъкмо преди празниците.

 

Риби

През декември нормално вали сняг, само че за представителите на вашия знак ще „ валят “ изненади. Ще преживеете поредност събития с изключително значение и влияние. От някои ще установите, че бихте могли да печелите от заниманието, увлеченията, обичаните си занимания. Други ще ви подскажат, че бързането е главен зложелател на качеството, т. е. бързайки, няма да постигнете впечатляващи резултати.

Ще се убедите, че и най-хубавите вероятности въпреки всичко имат някакви ограничавания, че въображението е хубаво нещо, стига да го поставите на твърди основи. Не отхвърляйте на предложенията за спомагателна работа. Ще сте в удобната позиция да контролирате процесите и да разширите въздействието си оптимално.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР