Тиаго Алкантара е на няколко седмици от това отново да

...
Тиаго Алкантара е на няколко седмици от това отново да
Коментари Харесай

Клоп разясни какво е състоянието на Тиаго и Александър-Арнолд

Тиаго Алкантара е на " няколко седмици " от това още веднъж да може да играе за. Това разкри на днешната си конференция мениджърът на мърсисайци. Германецът даде настояща информация и за положението на,, и.

" В деня, в който Тиаго получи своята травма след това влизане в мача с, имаше друга неприятна травма. Тогава получихме една добра и една доста неприятна вест след прегледите на скенер. Тиаго нямаше нищо счупено или скъсано, само че все пак имаше огромно влияние върху неговото коляно. Толкова огромно, че към момента не ОК. Той тренира понякога, само че не и сега. Трябва да премине през по-нататъшните стъпки. Не мога да кажа по кое време тъкмо ще бъде добре, само че ще му отнеме още няколко седмици ", съобщи Клоп.

" Александър-Арнолд, Кейта и Шакири са покрай това да се завърнат, само че не задоволително близо, с цел да играят на следващия ден. За Наби би трябвало да проверим още веднъж, само че за останалите двама е ясно, че няма да са подготвени. Трент наподобява добре, само че никой не ми е дал зелена светлина, че може да тренира още довечера, тъй че няма да взе участие ", добави германецът.

Джеймс Милнър също е навън за утрешния дуел с, само че капитанът на Ливърпул е на линия. Шампионска Лига 5 кръг, вторник 1 декември  Ливърпул 22:00предстои  Аякс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР