Ти си най-добрият човек, така възкликна като прегърна в село

...
Ти си най-добрият човек, така възкликна като прегърна в село
Коментари Харесай

В село Дряново към Вежди Рашидов: Ти си най-добрият човек

„ Ти си най-хубавият човек ", по този начин възкликна като прегърна в село Дряново Вежди Рашидов 87-годишния Младен Ушев.

" През 2021 при нас пристигна премиера Борисов и оказа помощ за свлачищата, в този момент ти си при нас и е чест, че за първи път тук идва ръководител на Народно събрание. Значи всичко ще е наред. Откакто съществува Oряново тук такива огромни мъже не бяха стъпвали, радваха се в селото ". 

Хората се оплакаха от скъпия живот през последните две години и сложния достъп до здравна помощ, само че не пропуснаха да благодарят на държавните управления на ГЕРБ за укрепването на свлачищата и ремонта на пътя от Юговското ханче през Лъки до село Здравец. 



Сърдечно, с осъществяване на гайда и с обятия, посрещнаха Вежди Рашидов и в Лъки. Той бе съпроводен от регионалния координатор Георги Мараджиев и претендентите за народни представители доктор Иван Червенков и Йордан Куцев. Домакини на срещата бяха общинския началник Дафинка Каменова и  секретаря на партийната организация на ГЕРБ Марияна Радкова.

Хората бяха усмихнати и ведри, само че с горест споделиха, че са обезсърчени от високата инфлация, цените на питателните артикули, електричеството, дървата, които ги оставят с празни джобове. Да види онлайн още веднъж Вежди пристигна и Йордан Старков – негов съученик от Мадан през далечната 1966 година. 



„ Да гласуваме и да създадем по този начин, че да спрем инфантилността, която потопи България. Вдигна цените до небето и нищо не построи. Ако ние оставим отново едни неопитни хора да вземат властта, ще бъдем още по-гладни и по-бедни от в този момент “, сподели пред хората на площада в Лъки Рашидов.



„ За страдание всичко, направено от ГЕРБ пропадна, тъй като парите ги няма, инфлацията, която е 4 пъти по-висока от преди 2 години изяде покачванията на пенсиите и заплатите. Всички го усещаме по джоба си. И по тази причина би трябвало да се обединим и да дадем своя глас за можещите от ГЕРБ “, добави Мараджиев.

Вежди Рашидов прикани хората да гласоподават с разсъдък и да помнят, че обещае ли нещо Борисов и ГЕРБ то се случва и е положително за страната. 

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР