The Sun публикува откровенията на стюардесата, работещa в една от

...
The Sun публикува откровенията на стюардесата, работещa в една от
Коментари Харесай

Стюардеса откровено пред The Sun: Пътници от първа и бизнес класа ни плащат за секс на борда, после ни преследват по хотелите

The Sun разгласява откровенията на стюардесата, работещa в една от английските авиолинии към този момент над 10 години. Тя разкрива, че отишла в гражданската авиация, с цел да " пътува по света, да се среща с нови хора и да получава високи заплати ". Жената обаче си спомня с смут нравите, преобладаващи в този бизнес. По нейни думи пасажерите, постоянно заплащат за секс по време на полет. Това важи изключително за пасажерите от първа и бизнес класа. Така предходната година две нейни колежки спечелили много пари, правейки секс с пасажери.

Стюардесата споделя, че нейна колежка, която заработвала като продажница била хваната и уволнена скоро след срамната преживелица.

По думите й пък друга служителка по време на пътешестване до Лос Анджелис отишла в хотелска стая, с цел да прави секс.

" Пътниците са подготвени да платят за дребна играчка в прилепнала пола ", отбелязва стюардесата.

Служителката признава още, че, когато по време на полета има най-малко релативно безмълвие, елементарно може да се чуе шумът от интимни милувки в зоната за отдих на членовете на екипажа.

Тя твърди, че имало и обстановки, когато един от водачите " прекарал време " със стюардеса, до момента в който брачната половинка му била в същия аероплан.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР