Тези избори са доста особени. Хора с доста странни платформи

...
Тези избори са доста особени. Хора с доста странни платформи
Коментари Харесай

Ваклин с горещи новини за бомбата, която хвърли

Тези избори са много особени. Хора с много странни платформи от дясно се появиха. Заговори се за национализация. Така изясни претекстовете си Александър Ваклин да се кандидатира за общински консултант на София в ефира на bTV.

„ Доста странни хора се явиха за претендент кметове. Хора с присъди на първа инстанция.

Ние не видяхме и към момента не сме видели главните листи на главните кандидати.

Двама мои другари и моята брачна половинка са в инициативния комитет. Двама души по закон “, посочи още Ваклин.

Той отхвърли да се е чувал с Иванчева и Петко Дюлгеров. По думите му всеки има право да се откаже от показанията си по отношение на решението на Дюлгеров.

„ Всеки един общински консултант би могъл да способства за общината. Това, което сега върша, мисля, че съм експерт в моята област и мога да оказа помощ на Общината “, разяснява Ваклин.

„ Не мога да кажа ляво, тъй като Мая Манолова сподели, че търси поддръжка и от десни обединения. Платформите на претендентите са популистки изказвания на база на едно социологическо изследване “, счита още той.

„ Аз нямам нито един лев, изкаран от Столична община, тъкмо противоположното. Ние построяваме водопроводи, ел. съоръжения, които даряваме на Общината “, уточни претендентът за общински консултант.

Ваклин отхвърли да назове с какъв брой пари разполага на месец, само че призна, че облагата на компанията му за предходната година е 900 000 лева

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР