Тези дни Максимилиан Нойбауър вероятно е от най-обсъжданите мъже на

...
Тези дни Максимилиан Нойбауър вероятно е от най-обсъжданите мъже на
Коментари Харесай

Таткото, който накърми бебето си

Тези дни Максимилиан Нойбауър евентуално е от най-обсъжданите мъже на планетата. Ако името не ни приказва нищо, това е напълно обикновено - той не е звезда, не е бил прочут до преди дни и в родния си Уисконсин, Съединени американски щати. Когато обаче отива в болничното заведение със брачната половинка си Ейприл за раждането на първото им дете, обстановката се оказва напрегната освен за майката, само че и за него.

 Снимка 366562

Ейприл Нойбауър страда от прееклампсия, а с началото на раждането кръвното й се повишава стремглаво. Налага се да роди с цезарово сечение, а след появяването на бебето получава нов припадък, който я откарва в интензивното. Новородената Розали е връчена на татко й Максимилиан, а сестрата му споделя, че бебето би трябвало да бъде нахранено с приспособено мляко, тъй като майката няма да може скоро да кърми. Тя прави и шеговита забележка, че самият Максимилиан може да " накърми " детето благодарение на силиконови зърна за кърмене. " Обичам шегите, тъй че одобрих ", споделя пред Военновъздушни сили гордият баща. " Аз първи накърмих бебето! Направих го за всички майки, " написа той във Фейсбук профила си, където събира милиони лайкове за родителската си постъпка.

 Снимка 366563

Кърменето в първите часове след раждането е от изключителна значимост за това бебето за свикне да се храни по този метод и да се възползва от всички изгоди, които дава майчиното мляко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР