Тейлър Суифт определено не е от звездите, чието името често

...
Тейлър Суифт определено не е от звездите, чието името често
Коментари Харесай

Урокът, който Ким Кардашиян даде на Тейлър Суифт

Тейлър Суифт несъмнено не е от звездите, чието името постоянно е забъркано в кавги. Но, случва се и на най-хубавите...

В последното си изявление за Vogue най-скъпоплатената певица връща лентата три години обратно, когато се забърка с Кание Уест и Ким Кардашиян . Повод за интригата посред им стана парчето " Famous " на рапъра.

В него той употребява много жестоко послание към Суифт и декларира, че към момента може да прави секс с нея, тъй като точно той я е направил прочут. След излизането на песента шоубизнесът се раздели на две - едните застанаха на страната на Тейлър, а другите - компактно до Кание .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на Юли 31, 2019 в 12:57 PDT

Съпругата му Ким Кардашиян също не остана длъжна и разгласява чатове на Уест със Суифт, пробвайки се да потвърди, че тя му е дала единодушието си да приказва по този начин по неин адрес в песента. И както всяко знамение, и това отмина за три дни.

Три години по-късно обаче изпълнителката на " Shake it off " си спомня за този миг като един от най-неприятните в живота си. Тя споделя, че тогава се е чувствала изолирана, посочена с пръст и засрамена от тълпата .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Taylor Swift (@taylorswift) на Авг 8, 2019 в 7:48 PDT

" Не мисля, че има доста хора, които могат да схванат какво е милиони да те ненавиждат по този начин шумно. ", декларира Суифт. Именно в този интервал тя е осъзнала и че би трябвало да направи съществени промени в живота си, тъй като губи контрола над него. И преди всичко - да се захване незабавно да прави музика, тъй като това е единственото й избавление.
 Тейлър Суифт и кои са нейните правила за триумф
Правилата за триумф на Тейлър Суифт

Как се стига до върха

И до момента в който Ким назовава Тейлър " змия " в обществените мрежи, певицата избира да разбие изолацията, в която двамата с рапъра са я сложили, с няколко шлагера. Днес мнозина не си спомнят за този противен скандал, само че за Суифт вечно ще остане като обица на ухото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР