Тейлър Суифт може и да е световна суперзвезда, но невиждани

...
Тейлър Суифт може и да е световна суперзвезда, но невиждани
Коментари Харесай

Тейлър Суифт играе ролята на Санди в Grease в очарователни ретроспективни снимки от времето, когато е била на 10

Тейлър Суифт може и да е международна суперзвезда, само че невиждани до момента фотоси демонстрират, че тя постоянно е била подготвена за огромна роля в шоубизнеса.

Ретро облици на младата Тейлър, която в този момент е на 34 години, бяха споделени от артиста Тобин Митник, изпращайки Swifties в овърдрайв, когато T се трансформира в Сандра Дий. Снимките от времето, когато певицата беше на 10, я демонстрираха, че наподобява тъкмо ролята, до момента в който тя зае централно място в хитовата музикална продукция на Grease дружно с Tobin като нейния Дани Зуко.

Добре признатата селекция от гърмежи от предишното изображения в Instagram видяха двойката да грее в съответните функции, с Тобин, който люлее черно кожено яке, до момента в който театралничи в същинския жанр на Джон Траволта. Тейлър стоеше на фотографията с тил, облегнат на другата си основна звезда, до момента в който носеше напълно бял костюм.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Огледало Съединени американски щати.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Друг кадър накара Тейлър да влезе напъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР