Tesla винаги е била компания, която прави нещата по свой

...
Tesla винаги е била компания, която прави нещата по свой
Коментари Харесай

Tesla е таксувала два пъти някои свои клиенти

Tesla постоянно е била компания, която прави нещата по собствен метод. Например няма обичайната франчайзингова дилърска мрежа и даже можете да платите за колата си в биткойн. За страдание, съгласно отчет, оповестен от CNBC в понеделник, правенето на нещата по друг метод от Tesla от време на време може да докара до огромни проблеми и образци за това могат да дадат няколко купувачи на електрически автомобили на компанията от Южна Калифорния.

Проблемът произтича съответно от хода на Tesla да приема биткойн, банкови преводи или преводи на ACH като опция за възнаграждение на цената на колите. Няколко купувачи, които са избрали да платят за своите коли непосредствено, употребявайки новата услуга ACH на Tesla, са се оказали фактурирани два пъти за своя автомобил.

Под това имаме поради, че те са били таксувани един път при закупуването на автомобила за сумата, която дължат за него, а по-късно, без предупреждение или позволение, са били таксувани повторно за същата сума. Най-лошото е, че те настояват, че Tesla не е направила процеса по възобновяване на средства елементарен или транспарантен.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР