Тервел Златев, който днес трябваше да поеме оперативното ръководство на

...
Тервел Златев, който днес трябваше да поеме оперативното ръководство на
Коментари Харесай

Тервел Златев: За мен това беше организирана провокация

Тервел Златев, който през днешния ден трябваше да поеме оперативното управление на клуба, разяснява събитията, които се случиха въз основата на Ботев (Пловдив).
" Днес дойдох на работна среща, инициирана от Георги Самуилов и доказана от Асен Караславов ", съобщи Златев пред " Пловдив Дерби ".

" Заедно с представители на Сдружението сме изготвили 5 годишен проект за развиването на клуба. Срещата беше работна, с цел да разберем от господин Самуилов, дали той и под каква форма ще взе участие за бъдещето във финансирането на клуба. "

" Защо господин Самуилов не пристигна, аз не мога да разясня. Момчетата, които влезнаха въз основата, неизвестно по какъв начин, ми споделиха, че съставляват 90% от публиката на Ботев Пловдив и обявиха, че не утвърждават наличието ми. Познавам един от тях – Васил Наумов, който пристигна при мен и ме предложения да приказвам с тях. Поискаха от мен да дискутираме предходното ми престояване в Ботев, към което имаха искания. Отговорих им, че не е това метода, мястото и формата за сходен диалог, пожелахме си здраве и аз потеглих. За мен това беше проведена провокация ", приключи Златев. efbet Лига 2 кръг, неделя 16 август  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР