Тереза Робинет, по-малката сестра на Луиз Търпин, която заедно със

...
Тереза Робинет, по-малката сестра на Луиз Търпин, която заедно със
Коментари Харесай

Сестрата на майката на 13-те деца от къщата на ужасите разказа изключително шокиращи неща за родителите злодеи

Тереза Робинет, по-малката сестра на Луиз Търпин, която дружно със брачна половинка си Дейвид Търпин завързвали с вериги и държали в безчовечен условия своите 13 деца, описа в тв предаване потресаващи неща по отношение на шокиращия случай. Робинет разкри наличието на собствен диалог със сестра си, който е бил през 2009 година Тя описа, че Луиз я е потърсила и й е споделила по какъв начин нейният мъж Дейвид я е закарал до Алабама, с цел да прави секс с чужд мъж, с който тя се е срещнала в интернет. Робинет добавя, че още по-потресаващото в тази ситуация е това, че след това, след една година Луиз й е разказала, че Дейвид я е предиздвикал още веднъж да отидат до Алабама и да вършат секс дружно в същия хотел и стая, където тя била с мъжа, с който тя се срещнала онлайн.



" Това което чух ми се стори необичайно и много извратено, нещо което аз в никакъв случай не бих направил ", сподели по-малката сестра на обвинената.

Тя изясни, че е знаела, че Луиз и Дейвид са имали ексцентрично и девиантно полово държание, само че никога не е предполагала, че децата са държани и са се отнасяли с тях като с пленници в личния им дом.



Междувременно, още нещо шокиращо за държанието на подсъдимата двойка излезе на повърхността.

Управителят на заведение за бързо хранене Taco Bell разкри, че двамата са го посещавали съвсем всеки ден и той е знаел пожеланото им меню наизуст. Така че, до момента в който завързаните им 13 деца са умирали от апетит в къщи, родителите им изверги са си похапвали умерено.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР