Теофана Стоянова – дъщерята на бившия президент Петър Стоянов, преди

...
Теофана Стоянова – дъщерята на бившия президент Петър Стоянов, преди
Коментари Харесай

Петър Стоянов омъжи дъщеря си

Теофана Стоянова – дъщерята на някогашния президент Петър Стоянов, преди дни е предходна под венчилото, написа " Ретро “.

33-годишната Фани се е омъжила на загадка гала в Женева, където от години живее. Родителите й и по-големият й брат Стефан са били измежду значимите посетители. Тържеството е минало в най-тесен фамилен и другарски кръг в първокласен хотел. Зетят на някогашния държавен глава е родом от Мароко, само че от дълги години също живее в Женева. Името му е Марван Сенхаджи и е израснал в един от най-красивите градове в света – Казабланка.

Той е приключил влиятелния Женевски университет. Първата му магистърска компетентност оттова е по фармация, а по-късно е взел тапия и за магистър в областта на маркетинга и мениджмънта. Съпругът на Теофана е създател и притежател на огромна здравна компания на територията на Женева. Бизнесът му се занимава с съвещания и диагностика, ориентирани към клиники, лечебни заведения и фармацевтични компании.

Не е ясно от кой момент датира връзката на преуспелия чужденец с президентската дъщеря Теофана. Откакто е емигрирала в чужбина, тя страни от светските среди и не разгласява никакви детайлности от персоналния си живот в обществените мрежи. Фани, която е наследила афинитета си към изискания и благороден жанр от своята майка Антонина, определяна за най- класната първа дама в българската история, е била нетрадиционна младоженка.

В най-щастливия си ден тя не носела типична булчинска рокля, а изчистен бял гащеризон, комбиниран със сандали на висок ток. Младоженецът е бил в контрастност с нейната снежна визия и заложил на черен, костюм, бяла риза u тъмносиня вратовръзка. Единственият булчински аксесоар на Теофана бил букетът й от рози.

След сключването на брака щерката на Петър Стоянов е добавила семейството на брачна половинка си с тире към своята. Тя към този момент се показва като Теофана Стоянова-Сенхаджи. Освен с богат брачен партньор неотдавна наследницата на някогашния държавен глава се е сдобила и с нов пост.

Макар да може да си разреши да не работи, амбициозната Фани е постигнала нов връх в кариерата си. Тя към този момент е управител в една от най-големите женевски компании за ръководство на разнообразни фондове. Също като своите родители тя е приключила право, въпреки като дребна е желала да става актриса.

За ученическите си години Фани споделя, че не се е употребила със особено отношение, тъй като в Международното учебно заведение в Женева учели и други деца на известни родители. Пое едно време даже е споделяла уроци с племенницата на Садам Хюсеин, а на дипломирането й тирада произнесъл Майкъл Дъглас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР