Теодора Стефанова даде интервю по повод излизането на пазара на

...
Теодора Стефанова даде интервю по повод излизането на пазара на
Коментари Харесай

Ясновидката На Берлускони Накара България Да Зяпне На Коледа! Няма Да Повярвате Какво Ще Се Случи С Борисов!

Теодора Стефанова даде изявление във връзка излизането на пазара на нейната книга. Гадателката, известна като врачката на Силвио Берлускони, предсказа какво ще е бъдещето на Бойко Борисов и Григор Димитров.

Тя съобщи, че към най-хубавият ни тенисист има доста позитивна сила. Той ще усъвършенства върха си и ще стигне до заветното първо място. Теодора Стефанова добави, че триумфите му са горделивост за всички и за това той ще продължи напред.

Ясновидката е безапелационна, че това държавно управление няма да падне и ще изкара мандата си до дъно. Тя добави още, че това, което Бойко Борисов прави сега, ще даде резултат след години. Ясновидката е безапелационна, че визитите му в чужбина не са инцидентни.

Тя разяснява и пророчеството, което направи преди време за премиера, а точно че ще стане президент.

Теодора Стефанова разясни, че това е заложено в кармата му. Друг е въпросът дали той ще реши да тръгне по този път.

За бъдещето на премиера тя сподели, че го вижда като преподавател в университет. Гадателката е безапелационна, че след време страната ни ще бъде ръководена от жена с руса коса. Тя отхвърли да назове име, само че съобщи че това ще се случи след 5 години.

Ясновидката на Берлускони е безапелационна, че Бог обича страната ни. Но за избегнем неприятното, би трябвало да бъдем по-смирени. Да се научим да прощаваме и да споделяме по-често на хората към нас, че ги обичаме.

Хората не могат да поддържат връзка пълноценно с другите, тъй като са натрупали прекомерно доста яд в себе си. Трябва първо да се освободят от него и едвам по-късно ще могат да изградят пълноценна връзка с другите.

Теодора Стефанова е безапелационна, че не би трябвало да се опасяваме от изкуствения разсъдък, тъй като той идва, с цел да ни помогне, написа Блиц.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР