Пускането на Габриела под домашен арест ще й даде възможност

...
Пускането на Габриела под домашен арест ще й даде възможност
Коментари Харесай

Майката на убития Пейо: Притеснена съм за живота на внучетата! Продължават атаките от Габриела

„ Пускането на Габриела под домакински арест ще й даде опция в действителност да се бори да вземе децата си, да ги отглежда. Надявам се, че способените органи ще положат всички старания. Вярвам в техния професионализъм. “ С тези думи се обърна към феновете на бТВ Иванка Пеева – майка на убития Пейо Пеев.
По думите й съдът не разполага с задоволително данни за здравословното и психическо положение на Габриела Пеева, която е упрекната, че дружно с майка си Красимира Трифонова е умъртвила своя брачен партньор.
„ Не знам в тази обстановка кой може да подсигурява, че в случай че децата останат при нея, няма да им се случи нищо неприятно – нито физически, нито душевен. Това е доста огромна отговорност. Знаете, че има доста случаи, в които майки протягат ръка на децата си “, сподели още Иванка Пеева.
Според нея, с цел да се вземат ограничения, първо би трябвало да се изчака решението на съда и наказателния развой.
„ Не се усещам изключително добре след всичко случило се и при неналичието на моя наследник. Случаят продължава да се развива. Нещата са доста неспокойни. Продължават офанзивите от страна на обвинените в убийството. Безпокоят ни и опитите им да вземат децата “, сподели майката на Пейо.
Вчера близки и другари на убития излязоха на митинг пред Съдебната палата. Те са срещу решението на Софийския апелативен съд да пусне под домакински арест Габриела Пеева.
Категорично майката на убития Пейо съобщи, че децата са изцяло здрави и изказванията на Габриела в съда са „ лъжа “.
„ Едното дете пристигна с мелатонин и се опитваше да си впръсква вечер в гърлото. Бебето също беше с капки. Но децата нямат потребност от приспивателни “, изясни още тя.
Иванка Пеева показа, че връзките им с биологичния татко на едното им внуче Велико Минков са положителни.
„ Той е татко, който има право да види детето си, макар че е бил лимитиран. Интересува се по какъв начин е детето, купува неща, които са нужни за него. След като бе потвърдено, че той е биологичният татко, посещава детето постоянно и поставя грижи доколкото е допустимо. В положителни връзки сме и с неговото семейство. Всички сме потърпевши – ние загубихме сина си, а те към момента нямат достъп до тяхното дете и внуче “, сподели майката на убития Пейо.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР