50-годишен мъж оцеля по чудо, след като дърво се стовари

...
50-годишен мъж оцеля по чудо, след като дърво се стовари
Коментари Харесай

Изтеглиха колата на шофьора, оцелял по чудо, след като дърво падна върху автомобила му

50-годишен мъж оцеля по знамение, откакто дърво се стовари върху колата му на отбивка на пътя Пловдив - Хасково. Инцидентът е станал по време на разразила се стихия в региона на село Чешнегирово в община Садово.

Силен вятър и пороен дъжд заварили Атанас Ганев на път за Първомай. Заради изобилния дъжд, който се трансформирал във водна стена, водачът бил заставен да спре на отбивка и да изчака стихията да премине. В този миг върху колата му се стоварила голяма топола.

Шофьорът останал затиснат сред ламарините, само че съумял да излезе незасегнат през люка на покрива. Днес колата му беше изтеглена от отбивката, а в региона стартира незабавно почистване на падналите дървета.

" Много мощен дъжд с доста мощен вятър, просто беше невероятно да се кара и взех решение да отбия тука да мине това нещо и след 1-2 минути изкорени дървото. Толкова мощен вятър, с корените се изкорени и падна върху колата. Аз бях вътре, нищо не мога да отворя, просто люка, от него излезнах без нищо да ми има. Не знам шанс, Божие знамение ли, какво е, не знам ", сподели пред Българска национална телевизия Атанас Ганев, пострадал.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР