Редица частни училища в Обединеното кралство започнаха да рекламират схеми,

...
Редица частни училища в Обединеното кралство започнаха да рекламират схеми,
Коментари Харесай

Частните училища засилват схемите за авансови плащания преди промените в трудовия данък

Редица частни учебни заведения в Обединеното кралство започнаха да популяризират схеми, които разрешават на родителите да заплащат такси за няколко години напред в явен опит да заобиколят проекта на лейбъристите за самостоятелни от налога учебни заведения, в случай че завоюва идващите избори.

Лидерът на лейбъристите сър Кийр Стармър сподели през 2021 година, че в случай че завоюва властта, ще приключи дългогодишното освобождение от Данък добавена стойност за частните учебни заведения, което ще добави 20 % към разноските, повишавайки до £1,5 милиарда за финансиране на държавни учебни заведения, съгласно оценките на партията.

Много самостоятелни учебни заведения в Обединеното кралство към този момент оферират някаква форма на скица за авансово заплащане, в това число дребна отстъпка за няколко периода или години, платени авансово. Но процентите на отстъпка не са били толкоз привлекателни и усвояването нормално е ниско.

Поне осем дребни и по-малко известни частни учебни заведения наподобява са въвели нов проект за „ предварителни такси “ или започнаха да популяризират своите с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР