Тео Давидов е само на 10 години, но още през

...
Тео Давидов е само на 10 години, но още през
Коментари Харесай

Мъри за нестандартния стил на Тео Давидов: Ще бъде голямо предимство за него

Тео Давидов е единствено на 10 години, само че още през предходната година прикова вниманието на тенис света към себе си, откакто видео, на което извършва еднообразно добре форхенд както с дясната, по този начин и с лявата си ръка, обиколи голям брой международни медии. Само преди няколко дни надареното българче надви над брата на Карлос Алкарас - Хайме, по време на конкуренцията Future Stars, проведена от IMG, в която присъединяване взимат някои от най-хубавите състезатели до 12 години в света и където Тео към този момент е част от полуфиналната фаза.

Наскоро Давидов получи самопризнание за ексцентричния си жанр на игра и от някогашния международен №1 Анди Мъри, който се включи в най-новото видео на Tennis TV, в което екипът на видео платформата реши да покаже на част от международния тенис хайлайф моменти от надпревари на аматьорско равнище.

" Изпълнява форхенд както с дясната, по този начин и с лявата ръка - това е любопитно. Ще бъде забавно да забележим по какъв начин ще се развие с сходен жанр на игра, само че в случай че може да играе по този начин, ще е огромно преимущество за него ", разяснява Мъри.

Във видеото се включиха още Стефанос Циципас, Каспър Рууд, Матео Беретини, Яник Синер и Феликс Оже-Алиасим, като тук можете да видите реакциите им на някои извънредно любопитни моменти от аматьорския тенис.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР