Тен Хаг ще говори на четири очи с Роналдо Английските

...
Тен Хаг ще говори на четири очи с Роналдо Английските
Коментари Харесай

Тен Хаг се обърна директно към ръководството да забърза работата си на трансферния пазар

 Тен Хаг ще приказва на четири очи с Роналдо Тен Хаг ще приказва на четири очи с Роналдо
Английските медии незабавно съзряха в това най-много акцент към трансформиралата се към този момент в сагата на лятото възможна договорка на и намирането на повече варианти в нападателен проект, изключително с неяснотата към бъдещето на.
 Бруно впечатлен от Тен Хаг, похвали го за дисциплината Бруно впечатлен от Тен Хаг, похвали го за дисциплината
“Взехме в халфовата линия, от което сме удовлетворени. И да, в действителност съм удовлетворен от представянето в тази зона, както и в нахлуване. Но също по този начин съм наясно, както към този момент говорихме и в Банкок и Мелбърн, че ни предстоят доста мачове, Световно състезание, тъй че се нуждаем от повече варианти. За да имаш добър тим, се нуждаш от добър състав, който да реализира точните резултати в края на сезона. Така че би трябвало да се подсилим още, с цел да реализираме тези резултати. Трябва да подсилим тима още и се оглеждаме, само че имаме потребност от верните футболисти. Има причина в доста мачове да се нуждаем от повече варианти в нахлуване, това е ясно. Мисля, че е жизненоважно да попълним състава, в случай че желаеме да реализираме триумфи в идния доста дълга акция. В края на седмицата се връщаме в, където към нас ще се причислят Ериксен и, което въпреки всичко ще даде още варианти. Вярвам, че те бързо ще се интегрират в тима ”, съобщи Тен Хаг.

До този миг реализира три победи от три срещи в предсезонната си подготовка и означи общо 11 гола в тях. В събота те ще излязат за последната си контрола на австралийска земя против от 12:45 българско време, след което се прибират в.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР