Телевизионният водещ Ники Кънчев ще бъде водещ най-голямото светско събитие

...
Телевизионният водещ Ники Кънчев ще бъде водещ най-голямото светско събитие
Коментари Харесай

Ники Кънчев води Мис Велинград, Ергенът Виктор - в журито

Телевизионният водещ Ники Кънчев ще бъде водещ най-голямото светско събитие в СПА столицата на Балканите - " Мис Велинград ". Конкурсът ще се организира на 10 септември в локален петзвезден хотел. Виктор Стоянов от " Ергенът ", Асен Блатечки, дружно с няколко носителки на купата `Мис България`, ще бъдат част от журито.

Незабравима и впечатляваща ще бъде шоупрограмата и тази година. Гостите ще се насладят на осъществяванията на най-хубавите вариететни реализатори за 2022 година - Мюзикхолен спектакъл. А феномените от Bright Eyes ще възпламенят огъня в сърцата на хората.  Благотворителността е съществено застъпена в програмата и цялостната идея на спектакъла. Ще се организира търг с картина на известния художник Борис Богданов, ще има и опция за закупуване на дарени книги с лирика на Антонина Кирова.

Събраните средства ще отидат в поддръжка на велинградчанина Митко Даскалов, който води тежка борба с подла болест. " Мис Велинград " е част от веригата " Мис България ". Носителката на короната ще показа града на националния конкурс. Продуцент и уредник е Академия за дами/Ladies academy, благосъстоятелност на психолога Краси Гешева. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР