Телевизионните зрители в американския щат Айова видяха една от първите

...
Телевизионните зрители в американския щат Айова видяха една от първите
Коментари Харесай

Кампания срещу социалиста Бърни Сандърс преди първите избори на демократите в Айова

Телевизионните фенове в американския щат Айова видяха една от първите директни отрицателни предизборни реклами по отношение на вътрешните избори в Демократическата партия 2020 за лъчение на претендент за президент на Съединени американски щати. Мишената: Бърни Сандърс и сянката на социализма, написа " Гардиън ".

" Харесвам Бърни, мисля, че има страхотни хрумвания, само че Мичиган, Пенсилвания и Айова - те просто няма да гласоподават за социалист ", споделя мъж в медийна акция за близо 700 000 $, подета от лобистката група " Демократичното болшинство за Израел ". " Аз просто не мисля, че Бърни може да победи Тръмп ".

Посланието е музика за ушите на поддръжниците на Доналд Тръмп, до момента в който президентът на Съединени американски щати организира протест в Де Мойн, Айова, в четвъртък. Мнозина са съгласни с настроението в рекламата и означават, че страхът от социализъм може да се трансформира в евентуално електорално оръжие при положение, че Сандърс, сенатор от Върмонт, стане номинацията на демократите.

Бърни Сандърс е цялостен социалист, болшевик и е полуда , че е водещ претендент, разяснява 19-годишната студентка Марая. Тя също изключва да гласоподава за някогашния вицепрезидент Джо Байдън.

Сандърс е любимец измежду 18-29-годишните, като 32% от демократите го поддържат, съгласно изследване на Forbes-Zogby.

78-годишният Сандърс, самообявил се социалист с проекти в битката с климатичните промени, в образованието и опазването на здравето за трилиони долари, е любимец преди първите първоначални избори в страната, които ще се проведат в щата Айова в понеделник.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР