Телевизионни гафове е имало и ще има, докато хора стоят

...
Телевизионни гафове е имало и ще има, докато хора стоят
Коментари Харесай

ТВ гафовете на 2018-а

Телевизионни гафове е имало и ще има, до момента в който хора стоят в и зад кадър. „ България Днес “ показва най-интересните гафове в родните малките екрани.

Репортерът на „ Господари на ефира “ Димитър Върбанов спретна един от най-големите медийни кавги, с който за жалост опорочи така и така сринатия имидж на занаята. Митко реши да изрежисира побой над самия себе си. Той твърдеше, че по време на следствие е пребит от двама мъже, Лицата бяха стремително арестувани. Малко по-късно лъсна истината, че журналистът въобще не е обичай. Мъжете бяха освободени, а репортерът уволнен. Нова телевизия също се разграничи от Върбанов с публично писмо.

Водещият на „ Преди обед “ по Би Ти Ви Сашо Кадиев постоянно закъснява за работа и върхлита в студиото в последния миг. Въпреки забележките на колежката си Деси Стоянова и на управлението на малкия екран Кадиев не стопира да закъснява, оправдавайки се с претрупан трафик или нещо друго, изникнало в живота му преди „ броени секунди “.

С огромен медиен гаф се разписа водещата "На кафе “ Гала и коментатора Кристина Патрашкова. „ Нова „ евентуално качи фрапантно рейтинга си след неточност със фотография на порноактриса, показана за съумяла българка в чужбина. "Млада, извънредно красива, друга осанка. Човек, отдаден на науката, работил е в чужбина, страхотни триумфи, взема решение да се върне и да прави просвета в България. Заслужава си да я покажем ", съобщи водещата на "На кафе ". "Няма нищо по-хубаво от това една сексапилна, забавна, умна, интелигентна жена - това е мъчно постижимо, само че дано се стремим към този блян ", ефектно додаде глас експертката по всичко Кристина Патрашкова в студиото.

В един от епизодите на „ Кошмари в кухнята “ началник Манчев попита с цялата си суровост притежател на ресторант: „ Очакваше ли да ме видиш тук, сюрпризиран ли си “, намеквайки, че готвенето в съответното заведение е на извънредно ниско равнище. За негова изненада участникът го затапи с отговора: „ Не, не съм сюрпризиран, от два часа има камери в ресторанта и от два часа чакам да влезеш “.

Новият шеф на студентската телевизия ‚Алма Матер “ Башар Рахал стремително и с гаф пое да управлява медията. Рекламен клип провокира възмущението на хиляди българи. В анонса той приканва студентите да се запишат на кастинг, с цел да станат известни, давайки образец с младо момиче в къса пола, което му носи кафе. Преподавате от Факултета по публицистика и всеобщи връзки в СУ излязоха с остро писмо. В него те споделят, че публицистиката не е шоу стратегия и настояха клипът да бъде свален от екран.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР