Телепатията е явление, което трудно може да разберем или почувстваме.

...
Телепатията е явление, което трудно може да разберем или почувстваме.
Коментари Харесай

Тези зодии ще прочетат мислите ви

Телепатията е събитие, което мъчно може да разберем или почувстваме. В края на краищата, за нас е мъчно да повярваме на това, което не виждаме с очите си. Но може би всеки от нас е имал моменти в живота си, когато е предчувствал нещо, което по-късно се е случило. Някои зодии, обаче, освен са имали такива моменти, а те имат доста положително шесто възприятие и даже могат да четат мислите на другите. Вижте кои са те:
Риби
Богатият вътрешен свят на този знак граничи с действителността. Те отдават огромно значение на сънищата си, също по този начин обичат да мечтаят и фантазират. Разбира се, всичко това се отразява в ежедневния им живот.

Рибите постоянно мълчат, слушат и одобряват човешките страсти. Те изпитват всички тези неща, които стават с хората, все едно им се случват на тях самите. Само с един взор могат да схванат какво ви тежи и от какво имате потребност. Именно по тази причина Рибите са прелестен другар, тъй като знаят какво тъкмо не е наред и незабавно са подготвени да оказват помощ, изпращайки силата си.
Скорпион
Мислите и действителността вървят ръка за ръка в живота на Скорпионите. Дори и да отхвърлят по всевъзможен метод, те доста постоянно съумяват да схванат какво ще се случи.

Скорпионите може да обяснят невероятните случки в живота си с елементарни съвпадения. Но те не могат да избягат от мистичната си същина. Много добре учат хората, вслушват се в възприятията си и постоянно астралните им тела дават нужната информация. Можем да го назовем първо усещане. Много рядко Скорпионите могат да се заблудят. Те ще схванат бързо дали някой ги харесва, или не. Така може да се предпазят от хората, които им мислят неприятното.  

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР