Теленор предлага ексклузивни отстъпки за избрани смартфони, само на до

...
Теленор предлага ексклузивни отстъпки за избрани смартфони, само на до
Коментари Харесай

Теленор предлага до 100 лв. отстъпка за избрани смартфони при онлайн покупка

Теленор предлага извънредни отстъпки за определени смарт телефони, единствено на до 29 октомври. Предложенията са годни за нови и съществуващи частни клиенти на оператора, които сключат двугодишен контракт за проект и вземат на лизинг или купят някое от определените устройства.
Кампанията е под мотото „ Желани и налични “, като част от нея е с отстъпка от 100 лева Той е с изчистен дизайн, 6,4-инчов Infinity-U екран и четворна камера. С отстъпка от 50 лева е, който разполага с 6,39-инчов Punch FullView екран, 48 MP тройна AI камера и 4000 mAh батерия. Комплектът е с отстъпка от 30 лева Смартфонът е с тъничък профил, 6,53-инчов екран и четворна камера, до момента в който умната гривна е с комфортен дизайн, 2.5D AMOLED тъчскрийн екран и водоустойчива до 50 м.
 Теленор прибавя просветителното приложение Shkolo към трафик пакета „ Чат “ Теленор прибавя просветителното приложение Shkolo към трафик пакета „ Чат “
Образователната платформа Shkolo е най-новата услуга, която става част от трафик пакета „ Чат “, наличен за клиентите на пла...
Пълна информация за това и други оферти на Теленор е налична на формалната страница на оператора, посредством позвъняване на телефон 0800 900 55 в делнични дни сред 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора и формалните сътрудници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР