Тежка седмица се очертава в племето на Славяни. Те успяха

...
Тежка седмица се очертава в племето на Славяни. Те успяха
Коментари Харесай

Марешка срещу Амелия-Мира в „Игри на волята“

Тежка седмица се обрисува в племето на Славяни . Те съумяха да се преборят за живот във вилата, само че по-късно изгубиха всяка една борба. Първо Томас загуби капитанската борба и опцията да имат Венцислава в тима си, по-късно изгубиха първата номинационна борба и трябваше да предлагат, а нощес изгубиха и втората борба и по този метод в петък един против различен ще застанат собствен против собствен!

В борбата през вчерашния ден племената трябваше да съберат частите от пъзел и да го наредят. Всички от племето бяха със завързани очи, без един, който направляваше останалите от кула. Воините трябваше да събират частите от пъзела по трасето, след което играчът от кулата трябваше да го подреди, седейки върху люлка и придържан от останалите. Март и Атанас бяха двамата със зрение и редящи пъзела, като инженерът се оказа доста по-бърз с тази задача и Траки завоюваха втора поредна номинационна борба.
 NOVA
Номинациите още веднъж бяха изненадващи, тъй като за повторно в номинация попада „ породист “ боец от Славяни , а не някой от новите. Основните доводи за номинацията на Марешка бяха, че останалите считат, че ще е заслужен съперник на Амелия-Мира и виждат в лицето на Роберта най-силната жена. Освен това мъжете са доста задружни и отхвърлят да предлагат мъже, само че дали тази тактика няма да им изиграе неприятна смешка?

Марешка направи самопризнание пред останалите, като съобщи, че в „ Игри на волята: България “ е намерила нещо, което постоянно е мечтала да има - семейство. „ Тук разбрах какво е семейство “, показа плеймейтката, която очевидно се усеща изменена откогато е в предаването. Дали ще остане в новото си семейство или ще напусне играта ще разберем в петък от 21.00 ч.-->

След следващата победа Траки не престават да се карат, като главното напрежение е още веднъж сред Добрин и близначките, които този път намесиха и Ана-Мария. Освен това от племето липсва Александър, който се е почувствал зле и е отведен на доктор. Дали Сашо ще се завърне в шоуто или ще напусне заради здравословни аргументи, ще разберем напълно скоро.
 NOVA
Тази вечер следва първата елиминационна борба, която ще изправи двама войни от едно племе. Дали опитът на Амелия-Мира в тези борби ще се окаже решителен или непукизмът на Марешка ще надделее? Ще разберем от 21.00 ч. пo NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на , както и във и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР