Тежка музика ще огласи Младежкия дом във Враца, научи агенция

...
Тежка музика ще огласи Младежкия дом във Враца, научи агенция
Коментари Харесай

Само за ценители! Култови банди забиват на младежкия фестивал Рок до края на света във Враца

Тежка музика ще огласи Младежкия дом във Враца, научи организация BulNews. Институцията ще бъде хазаин на XIV издание на младежкия фестивал „ Рок до края на света “. 
Събитието ще се организира на 16 декември, от 17.30 часа. И тази година на една сцена ще излязат някои от най-хубавите родни юношески рок банди. Някои от тях са локални, а останалите са от други обитаеми места. Ето и кои са те:
Враца е показана от 4 групи. Своят дебют на сцената на Младежки дом ще създадат Anxiety. Любителите на стила „ трапезен пънк “ пък ще могат да чуят „ Бирен ден “. Infernal Creatures ще свирят в жанр блек метъл. Последната врачанска група, която ще вземе присъединяване на сцената на Младежки дом, пък е Mass Confusion.
Софийската тайфа Time Jugglers ще забие алтърнатив метъл пред врачанската аудитория. Пловдивчаните от DeatMag, които са една от най-актуалните юношески рок банди и са известни от присъединяване си в България търси гений, също ще взривят сцената.
Хедлайнерът на фестивала е от Шумен. Групата носи името  Poetsky, а нео метълът, който извършват е въплъщение на младежкия дух и борбеност. С визията и силата си от сцената, те ще накарат публиката да подскача и куфее с тях. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР