Тежка катастрофа е станала малко преди 20:00 часа на пътя

...
Тежка катастрофа е станала малко преди 20:00 часа на пътя
Коментари Харесай

СНИМКИ от брутално меле край "Мара Врачанка" – има ранени

Тежка злополука е станала малко преди 20:00 часа на пътя сред Враца и Оряхово. Двама души пострадаха при нечовечен конфликт сред микробус и трактор. Инцидентът е станал на прав сектор в региона на някогашния ресторант " Мара Врачанка " сред селата Борован и Оходен. Микробус „ Фиат Дукато “ с врачанска регистрация пътувал в посока към Оряхово. Шофьорът подхванал изпреварване на движещия се пред него трактор с прикачено ремарке. Изведнъж отсреща му се задала кола и той решил, че няма да успее да приключи маневрата. Тръгнал да се прибира в лентата си след трактора, само че не съумял и се блъснал в металното ремарке.

Сблъсъкът е бил толкоз мощен, че предницата на буса е напълно смазана. Цяло знамение е, че двамата мъже, които пътували вътре, са оживели под смачканите ламарини. Те са се разминали единствено с контузии, само че положението им е устойчиво и заплаха за живота им няма. Ранените са откарани с две коли за спешна помощ до незабавен център във Враца.

Движението по натоварения пътен сектор към Оряхово е лимитирано с конуси. Патрул на „ Пътна полиция “ контролира транспортните средства и ги пуска поредно в двете направления, с цел да не се стопира трафикът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: BulNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР