Тежка катастрофа блокира трафика по международен път Е-79 между Мездра

...
Тежка катастрофа блокира трафика по международен път Е-79 между Мездра
Коментари Харесай

Катастрофа между автовоз, ТИР и кола блокира изцяло движението по Е-79 край Мездра

Тежка злополука блокира трафика по интернационален път Е-79 сред Мездра и Ботевград. Инцидентът е станал в региона на бензиностанция " Пегас “ преди разклона за Ребърково, предава Bulnews. Лек автомобил " Ситроен “ е навлязлал в насрещното и се блъснал в пътуващ в противоположна посока автовоз с пловдивска регистрация. След това в него пък се блъснал турски ТИР, който се движел зад колата. 

" Ситроен “-ът е идвал от София и пътувал към работа. По първична информация, водачът е задрямал зад кормилото и по тази причина навлязъл в насрещното. Автовозът пътувал към Пазарджик, а турският камион се движел в посока Дунав мост 2, защото изпълнявал курс към Германия. 

За благополучие случаят се е разминал без потърпевши хора. На мястото се отзовали две коли за спешна помощ, като медиците прегледали на място водачите, взели участие в ПТП-то, само че не се наложило никой от тях да бъде приет в болница. 

Нанесени са обаче съществени материални вреди по транспортните средства.

Трафикът по натоварения сектор от интернационалния път е напълно блокиран, образували са се километрични опашки от коли и в двете направления.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР