Тежка болест с тежки последици за психиката. Страдащите от порнофилия,

...
Тежка болест с тежки последици за психиката. Страдащите от порнофилия,
Коментари Харесай

Психолог разкри страшната истина за порното

Тежка болест с тежки последствия за душeвността. Страдащите от порнофилия, даже нямат сили да прочетат книга или най-малко по някакъв метод да се грижат за себе си. Сексологът Александър Полеев споделя по какъв начин живее междинният порнофил.

- Той (най-често това е мъж) се прибира от работа, мие ръцете си, вечеря - или даже не прави нито едното, нито другото - и незабавно сяда да гледа порно. В случай на взаимозависимост, която се среща по-често при мъжете, имунитетът спада от огромния брой оргазми и тялото се изчерпва “, твърди Александър Полеев.

Според сексолозите обикновено е да се гледа порно не повече от един път седмично.

В предишното такива пациенти са били лекувани с изолираност от обществото и внушаемост, в този момент е допустимо единствено здравно лекуване и хипнотерапия, изяснява сексологът.

„ Днес сходни опити са безполезни, това е като опит да се изолира наркоман “, изяснява Александър Полеев.

Почти каскадните осъществявания по време на порносцените водят до съществени пострадвания, в случай че са изпълнявани от "лаици ".

Гинеколозите и уролозите предизвестяват против копирането на сходни порно трикове, защото непрекъснатото раздразнение в тази област може да докара до инконтиненция.

Клиничният психотерапевт Ирина Коржаева означи, че даже почтеното гледане „ от любопитство” в процеса на естествено полово развиване може да докара до доста съществени последствия.

Самочувствието се понижава доста заради несъответствието на упованията и действителността, при което една жена не изпитва оргазъм в първата минута, мъжът не задържа еякулацията си по няколко часа, а позите, определени за секс, мъчно могат да бъдат пресъздадени в действителния живот, с изключение на, в случай че не сте акробат.

Интересно е също, че дамите най-много гледат гениталиите и ситуацията в порното, до момента в който мъжете учат техните лица и страсти.

Определеният образен интерес е обвързван с интензивността на региона на мозъка (амигдала), която е виновна за разбора на страстите. А при мъжете, съдейки по проучването, тази интензивност е по-висока. Вероятно прочувственото безсилие е по-активно.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР