Технологии Samsung очаква по-малко продажби на електроника Следващите месеци ще

...
Технологии Samsung очаква по-малко продажби на електроника Следващите месеци ще
Коментари Харесай

Samsung очаква по-малко продажби на електроника

Технологии Samsung чака по-малко продажби на електроника Следващите месеци ще са тестване за компанията и промишлеността  Мартин Дешев 29 април 2020, 12:06  Samsung чака по-малко продажби на електроника Източник: Samsung
Samsung предизвести, че чака "значителен " спад на продажбите на потребителска електроника като тв приемници и телефони през идващите месеци. Причината е ясна - ковид и последвалите затваряния на фабрики и магазини по света поради него.

Apple отсрочва производството на iPhone 12 с най-малко месец

Компанията чака да бъде повлияна по-сериозно от това през второто тримесечие на тази година, защото точно тогава коронавирусът стартира по-масовото си разпространяване по света и изключително в Съединени американски щати и Европа. Цитирана от Reuters, Samsung предвижда, че несигурността ще продължи и през втората половина на годината, защото към момента не се знае нито продължителността на пандемията, нито последствията от нея.

Apple показа новата версия на евтиния iPhone SE

Следващият Samsung Galaxy Fold може да поевтинее

Резултатите на Samsung за първото тримесечие на годината са положителни. Компанията записва оперативна облага в размер на 5,2 милиарда $, което е малко повече по отношение на същия интервал предходната година. Нетната облага спада с 3%, а приходите се усилват с 5,6%.

Корейският колос регистрира растеж на продажбите на хардуер, защото доста хора са вложили средства в нова техника, до момента в който работят от домовете си. Продажбите на телефони и тв приемници обаче регистрират закъснение, което ще се трансформира и в спад с напредъка на годината.

Как се развиват сгъваемите телефони година по-късно

Motorola показа сгъваемия смарт телефон Razr

За в този момент Samsung съумява да усъвършенства разноските си и да се насочи по-успешно към онлайн продажбите. Планират се и нови устройства, които да притеглят още клиенти. Въпреки това компанията чака и компликации поради рестриктивните мерки по света, както и възможните забавяния в построяването и навлизането на 5G мрежите.

Следващите модели на iPhone може да имат проблеми

Motorola се завърна при флагманите с Edge+

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Редактор: Мартин Дешев Samsung електроника телефон тв приемник хардуер
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР