Техническият директор на Българския футболен съюз – Георги Иванов, отказва

...
Техническият директор на Българския футболен съюз – Георги Иванов, отказва
Коментари Харесай

Георги Иванов: Няма да сменяме Кръстаич

Техническият шеф на Българския футболен съюз – Георги Иванов, отхвърля да се приказва за промяната на селекционера Младен Кръстаич. Гонзо вижда прогрес в националния тим и добави, че му е належащо време.

“Всички съжаляваме за този мач, тъй като тимът игра добре и изпуснахме обстановки. Резултатът не беше добър, само че аз го регистрирам на опита на футболистите. Знаете, че се млади футболисти и градим тим, само че демонстрираха предпочитание, мотивация, експанзия, стояхме добре на терена и изпуснахме положения. Смятам, че това пътят. Ако тимът играе по този метод, имаме късмет да се развием и да стигнем до по-добро равнище “, стартира Иванов.

“Когато изграждаш нещо ново, трябваше да вземем всички футболисти, които имат качества, с цел да преценим какво ще бъде ядрото. В момента се оформя едно ядро от 15-16 индивида, към които ще градим бъдещето на националния тим. Идва нов треньор и желаете да продължи със остарелия състав. ”

“Не може, би трябвало да се направи нещо, с цел да може да има бъдеще с националния тим. Разликата сред мача с Унгария, в който загубихме с 0:3, е, че тогава играхме пагубно. Отборът играе добре. За да постигаш резултати, първо би трябвало да играеш добре. Ако не намерим точните хора, а считам, че съвсем сме ги намерили, няма да има резултати. Антон Недялков водеше цялата отбрана. Петко Христов също. Когато те се върнат, ще имаме една постоянна отбрана. Не можем да се сърдим на младите, тъй като това е развой, който би трябвало да изтърпим. Дори да посадиш едно цвете, би трябвало време да порасне. ”

“Трябва да го ториш и поливаш. Всички българи желаят да има резултат. Тоне може да им резултат, в случай че не вложиш нещо. Да, резултатите не са положителни. Срещаме мощни тимове, не приказвам за Черна гора, тъй като и в двамата мача бяхме по-добри от тях. Сърбия и Унгария са тимове със скъпи играчи. Имаме играчи, които могат да се развият и бъдещето е пред тях “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР