Техническа неизправност на лекият автомобил „Пежо“ е причината за тежката

...
Техническа неизправност на лекият автомобил „Пежо“ е причината за тежката
Коментари Харесай

Техническа неизправност е причина за страшната катастрофа на Коледа

Техническа нередовност на лекият автомобил „ Пежо “ е повода за тежката злополука, станала през вчерашния ден на пътя сред Девене и Борован, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи Враца.

При случая починаха петима души. Четиримата са пътували в „ Пежото “, а петата жертва е жена, седяла на предната седалка в другия автомобил "Фолксваген Поло ".

Катастрофата е станала на прав сектор в изсъхнало и топло време. Лекият автомобил "Пежо " се е завъртял странично на шосето и в този миг се блъснал в насрещно идващия „ Фолксваген “. При удара на място са починали лидера на френската кола 48-годишният Планимир П., брачната половинка му Ирина П. на 49 години, малолетната им щерка и 18-годишният Павлин Г. от Етрополе.

Загинала е и 57-годишната Л.Т. от Козлодуй, която се возела на предната дясна седалка на "Фолквсаген “-а. Шофьорът на немската кола П.Т., на 33 година от Козлодуй е настанен в хирургично поделение на врачанската болница с фрактура на десен гален и комоцио. Не е бил пробван за алкохол поради тежкото му положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР