Теди Москов определено е на принципа, че когато се храни

...
Теди Москов определено е на принципа, че когато се храни
Коментари Харесай

Наздраве, Теди Москов!

Теди Москов несъмнено е на правилото, че когато се храни е ням и глух и заради тази причина избира да хапва самичък. Геният на родния спектакъл седна да похапне в заведение в центъра на София като съумя да впечатли освен личния състав, а и останалите клиенти с отличния си вкус.

 

Той заложи на щедро количество месо и прясно изпечен самун, съчетани с чаша алена вино, каквато прилича на сходна храна. Макар постоянно да употребява алкохол на обяд, то той постоянно е в умерени количества. Съпругът на Мая Новоселска и този път не направи изключение и дръпна 200 мл. алено вино. Москов омете съвсем всичко от чинията си, а към края на храненето към него се приближи беловлас мъж с усмивка на уста, с който обърнаха няколко думи.

 

Въпросният господин приличаше поразително на соцдепутата Румен Гечев – един от виновниците за гладната Виденова зима през 1997 година

 

 

 

И този път Теди Москов бе заложил на спортно-елегантно всекидневно облекло – карирана риза и бежов панталон. Косата му бе артистично разрошена. Разбира се не бе пропуснал и наложителните диоптрични очила.

 

След отдръпването на почитателя му с тип на мастит експерт, Москов остана още няколко минути на масата, с цел да си допие руйното вино. Докато правеше това, той съумя да разцъка и телефона си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Теди Москов обяд София режисьор Мая Новоселска Румен Гечев Виденовата зима
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР