Те са заедно отдавна, сериозно влюбени са и живеят под

...
Те са заедно отдавна, сериозно влюбени са и живеят под
Коментари Харесай

Най-после: След като видя, че Асен се фука с новата си, Диляна Попова показа гаджето!

Те са дружно от дълго време, съществено влюбени са и живеят под един покрив, само че до момента Диляна Попова в никакъв случай не се реши да покаже Лъчо обществено. Дали от поверие, или тъй като с Блатечки се бяха разбрали по този начин, не е ясно, само че Асен от дълго време с ненаситност се пуска на обществени снимки с обичаната си Елеонора Янакиева.

Явно това повлия значително на Диляна, която най-накрая, години след събирането си с Лъчо, се реши да качи общи снимки и видео в нета. Манекенката разгласява клипче от телефона си, на което се вижда, че се вози в огромен джип в джунглата на Коста Рика, а зад нея се усмихва Лъчезар Захариев.

Влюбените не са сами на това странствуване, а в компанията на Владо Караджов от " Бригада наш дом " и половинката му. Всички явно си прекарват ужасно, а Попова сияе - по-озарена и щастлива не сме я виждали.

Припомняме, че с Асен Блатечки връзката й бе много комплицирана и сложна като двамата се разделяха на няколко пъти. Явно характерите им се " бият " и не им разрешиха да останат дружно, макар огромната им любов към сина им Борил.

Е, през днешния ден, към този момент разграничени и с нови половинки, Диляна и Асен се схващат отлично, както и двамата нееднократно са признавали. Може би им е писано да останат " джъст френдс ".

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Диляна Попова Лъчезар Захариев Диляна Попова и Лъчезар Захариев Елеонора Янакиева Коста Рика Асен Блатечки Диляна и Асен Борил
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР