Шон Мърфи призова всеки играч, който се присъедини към евентуално

...
Шон Мърфи призова всеки играч, който се присъедини към евентуално
Коментари Харесай

Звездата на снукъра призовава съперници, които се присъединят към отцепване в стил LIV, да бъдат забранени от Световното първенство

Шон Мърфи прикани всеки състезател, който се причисли към вероятно разединение в жанр LIV, да бъде ЗАБРАНЕН от присъединяване в Световното състезание по снукър.

В събота Джъд Тръмп призна, че е отхвърлил предлагането да се причисли към евентуално ново турне и съобщи, че „ не се интересува даже малко “. Вместо това международният първенец от 2019 година ще остане в съществуващия Световен снукър тур (WST).

Междувременно Рони О'Съливан към този момент е обвързал бъдещето си с професионалното турне, откакто подписа тригодишен контракт за дипломат със Саудитска Арабия. Това постави завършек на спекулациите, че „ Ракетата “ може скоро да се пенсионира.

Говорейки в неделя, Мърфи сподели: „ Играчите приказват за това. Никой не е бил потърсен от мен, не знам нищо за и никой не ми е звънял, не ме интересува.

„ Вярвам, че някои играчи са подписали NDA (споразумения за неразкриване на информация). Чух името ми да се загатва измежду хора, които споделят, че съм подписал NDA, само че не съм. Ще завърша този сезон и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР