В пешеходната зона на ул.Георги Кирков“ в участъка от пространството

...
</TD
>В пешеходната зона на ул.Георги Кирков“ в участъка от пространството
Коментари Харесай

Ремонтът по ул.Георги Кирков не бил спрял

В пешеходната зона на ул. " Георги Кирков “ в сектора от пространството след  " Дупките “ и до  улица " Възраждане “ завършиха ремонтно-възстановителните действия по ВиК мрежата. Те започнаха още през ноември предходната година, като пространството беше лимитирано в ремонтирания сектор.

Търговци от улицата позната още и като " Детски свят “ алармираха, че от дни не се работи по нея, макар че времето е уместно за обновяването на пространството през магазините им.

" Най-важно беше да мине ВиК, по-късно влизаме и ремонтираме настилките. Това ще се случи до седмица. Фирмата към този момент е поръчала паветата, които са предопределени за там, хората да са спокойни, Общината не се е отказала от този ремонт.

Тази улица не е обновявана от дълго време. Предстои изцяло възобновяване на настилката. Ще има доста зеленина и ново осветяване.

Ремонтните действия се чака да приключат напролет или лятото, въпреки всичко това е пешеходно пространство, в центъра на града “, сподели пред БНР основният проектант на Община Бургас Тихомир Райчев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР