Средствата за цялостното преасфалтиране на ул. Индустриална“ възлизат на 6

...
</TD
>Средствата за цялостното преасфалтиране на ул. Индустриална“ възлизат на 6
Коментари Харесай

Търсят се 6 млн. лв. за ремонт на ул. Индустриална

Средствата за цялостното преасфалтиране на ул. " Индустриална “ възлизат на 6 млн. лева " Това е целият бюджет на Община Бургас за ремонт на уличната мрежа и би трябвало в този момент незабавно да режем разноски, с цел да можем отчасти да стартираме да възобновяване ул. " Индустриална “ “. Това сподели пред публицисти кметът на Бургас, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

" Средства за наложителния ремонт биха могли да дойдат от Републиканския бюджет, сподели Николов. " Виждате, че е доста комплицирано от Републиканския бюджет. До момента повече от 36 преписки имаме, по които чакаме финансиране, по тази причина би трябвало да търсим вътрешни запаси “, означи бургаският кмет.

Ремонтът на ул. " Индустриална “ е част от огромния воден цикъл на ВиК Бургас. Там е ситуиран и основен градски колектор. Ремонтът е от дълго време плануван, само че в плана не са включени средства за цялостното асфалтиране на улицата.  Авариите там бяха съвсем ежедневни. Николов означи, че да се получи първокласен ремонт би трябвало да се ремонтира оптимално бързо преди есента и зимата.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР