Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов взе участие в предизборна среща

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов взе участие в предизборна среща
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Инерцията и омразата, която се насади в последните години от вдигнатите юмруци, вече има своите реални измерения, тя ескалира

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов взе присъединяване в предизборна среща в Сандански, на която беше показана листата на партията с претендентите за народни представители от 1 МИР – Благоевград и претенденти за европейския парламент, съобщи кореспондент на " Фокус “.

Срещата откри регионалният координатор на ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков, който сподели, че през последната една година доста неща са се трансформирали.

" Точно преди една година още веднъж бяхме тук. Точно преди една година нашите съществени политически съперници бяха сложили, единствено на няколко метра от тук, един бутафорен монумент на господин Борисов с ориентиран револвер към главата му. Тогава, с доста от вас се събрахме непринудено в символ на противоречие с това. Днес, тези същите хора в Сандански не могат да съберат една стотна от хората, които в този момент сте тук, в тази зала “, добави Новаков.

Водачът на листата на ГЕРБ в Благоевградска област Росен Желязков от своя страна съобщи, че през последните три години от партията са претърпели, споделили и анализирали всичко, както за ръководството на ГЕРБ до 2021 година, по този начин и за интервала, в който са били низвергнати.

" Ние сме на диалога не дали, а по какъв начин ГЕРБ ще ръководи като водеща политическа мощ след тези години на крах, разграждане на публичните отношение, изгорени мостове сред обособените политически субекти “, сподели още Желязков.

Той добави, че държанието на съперниците на ГЕРБ, тяхното предпочитание ГЕРБ да ги няма и всичко казано и основано като негатив на ГЕРБ, в действителност издава не тревога, а боязън, който се изпитва тогава, когато човек губи нещо към което се отъждествява или е мощно притеглен.

" Тези хора се отъждествиха с нови, пламенни, съвременни. Една депутатката сподели: Ние сме новите, младите, три години те държаха цялата власт. Време е да седнат на резервната скамейка, тъй като това, което демонстрираха и страхът, който издават е, че ще изгубят това, което не са постигнали – да държат цялата власт и да чертаят пред себе си деструктивни за устойчивото развиване на страната ни сюжети “, прибави Росен Желязков, наблягайки, че ГЕРБ няма да допусне това.

" Ние сме партия, която е потвърдила своето самочувствие, партия, която и през днешния ден демонстрира, че е единна, солидарна и загрижена за своите симпатизанти и членове. Ние сме демократична партия и имаме ясно водачество в лицето на идващия министър-председател господин Борисов “, уточни Желязков.

Общинският отговорник на ГЕРБ в Благоевград и областен отговорник доктор Атанас Камбитов съобщи, че предстоят едни от най-важните избори.

" Има нещо, което никой не може да отхвърли и да ни го вземе – това е направеното от ГЕРБ. Няма партия, която в последните 30 години да е направила повече от ГЕРБ. Няма потребност да питаме този и оня, задоволително е единствено да се разходим из градовете, които ГЕРБ промени “, сподели той.

Томислав Дончев също взе думата, като сподели, че през днешния ден има два огромни въпроса – за какво отиваме отново на избори и какво ще вършим след изборите.

" По въпроса за какво – несъмнено сте чували, някой от вас може да са практикували науки като химия и физика, където се вършат експерименти – сполучливи или не. Има неща, с които не се опитва – здраве, близки, нещата които обича, и с страните не трябва да се опитва. За страдание в последните три години и страната, и обществото ни беше жертва на опити. Лаборантите бяха необразовани и арогантни. Затова отиваме на избори “, добави той.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели пред членовете и симпатизантите на партията в Сандански, че инерцията и омразата, която се е насъдила в Българи, и освен, от вдигнатите юмруци, има своите отблясъци. За образец той уточни нападението над Роберт Фицо.

" Това, което става в Европа е пъклен притеснително и по тази причина съм удовлетворен, че нашата най-голяма Европейска национална партия, тъй като изборите са и за евродепутати, че можахме да създадем и постоянните 2 в 1 с цел да не се харчат огромни пари. За тези пари можеше да има още такива зали, в разнообразни обитаеми места. Грешни пари, които през няколко месеца се дават. Омразата на никой нация не е донесла нещо позитивно. Разединението в обществото взима застрашителни размери. Колкото ѝ да се подаваме на страсти и усеща, естественото е да намерим общ език “, разясни Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР