Разрушаването или по-скоро демонтирането на атракциите във водния комплекс на

...
</TD
>Разрушаването или по-скоро демонтирането на атракциите във водния комплекс на
Коментари Харесай

Емблематично за Пловдив място остава в историята

Разрушаването или по-скоро демонтирането на атракциите във водния комплекс на “Акваленд " върви с цялостна пара, видя  Plovdiv24.bg . Съоръженията биват махани едно по едно. Това беше обичано място на пловдивчани и посетители на града, където можеха да се насладят на отмора и да избягат от летните горещини.

През миналото лято притежателите на увеселителния плаж обясниха, че ще го реалокират, с цел да придобие нова визия и да

Идеята е “Акваленд " да се реалокира на остров Адата, като за задачата се приготвя и съответните планове. Там се планува и пешеходен мост от северната страна на бул. " Марица “.

Новият тип на пространството в “Тракия " обаче се трансформира с всеки минал ден. Според проектите вложителите са го разделили на стадии, като първият към този момент стартира. Мястото ще резервира цялата спортно-рехабилитационна активност, хотелската постройка, фитнесът и огромният външен басейн, който ще е за публично прилагане. 

Намеренията на вложителите е от двете страни на парцела – южно и северно, да се изградят две жилищни здания. Собствениците обявиха преди време, че няма да застрояват парцела до оптималните му индикатори, а ще изградят повече зелени площи. 

Освен двете жилищни здания, ще се създадат и четири вили за отдих с панорама към гората, които ще са към хотелската част.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР