Протестната колона трактори на земеделски производители от Пловдивско спря под

...
</TD
>Протестната колона трактори на земеделски производители от Пловдивско спря под
Коментари Харесай

Земеделец: Оставяме тракторите на булеварда, ще чакаме Кокорчо на кафе в Капана

Протестната колона трактори на аграрни производители от Пловдивско спря под прозорците на Държавна фирма " Земеделие " на бул. " Цар Борис III Обединител " на спонтанен протест, предава Plovdiv24.bg .

" От тук - напряко в банките ги караме " - обявиха протестиращите фермери до момента в който придвижването сред двете кръгови кръстовища бе спряно.

Утре тракторите ще стигнат до " Капана ". Машините ще останат на булеварда, а протестиращите ще седнат да пият по едно кафе там. 

" Там ще изчакаме Кокорчо ли, по какъв начин му беше името на тоя? Министри някакви, не им знам имената, те се менят всеки ден, може ли да ги помниш? Много ги обичаме, мислим им единствено хубави неща - всичко зависи от тях. Неудобството на хората не е наша виновност, виновността е тяхна. Опитваме се да бъдем колегиални с всички, само че те не престават да мълчат по нашите проблеми. Продължаваме в същия дух до момента в който не реализираме нашите претенции " - съобщи лидер на протестиращите.

Няма непостижими цели, има слаби характери, по тази причина газ до дупка, до успеха - безапелационни са земеделците.

За малко прозвуча песента " Петко льо, капитанине ", след което тракторите направиха противоположен завой на кръговото на панаира и по противоположния път се насочиха към изхода на Пловдив и след това към село Труд.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР