Луксозен минерален комплекс край Пловдив даде старт на сезон 2024.

...
Луксозен минерален комплекс край Пловдив даде старт на сезон 2024.
Коментари Харесай

Сезонът е открит! Луксозен минерален комплекс край Пловдив отвори врати

Луксозен минерален комплекс край Пловдив даде старт на сезон 2024. Страхотният комплекс, ситуиран в Хисар - Terme di Hissar отвори порти, като първите посетители към този момент се възползват от водните удоволствия в обекта и си основават незабравими мемоари и страсти.
Прочетете още
Новият сезон предлага и доста нови изненади на посетителите, които желаят да си обезпечат вълнуващо лято, като измежду тях е и място за къмпинг каравани.

На място ще откриете лечебна 35 градусова вода, един вътрешен парещ басейн и четири външни, два от които са пригодени за деца и към този момент са изпълнени от игри и смях.



Осигурен е и екип от аниматори, който да се грижи за заниманието на дребните гости на комплекса. Малчуганите имат на свое разположение вълнуваща пясъчна площадка с въжен въжен превоз. 

Релакс зоната на комплекса е място, в която всеки може да не помни за всекидневие и стрес. Докато дребните се веселят, по-големите могат да се насладят на обичайната финландска сауна, парна баня, солна стая и външно джакузи. Там се намира и вътрешният басейн, чиято температура е най-висока - 36 градуса. 



Комплексът предлага специфичен воден бар с шотове и коктейли, сервирани непосредствено измежду талазите вода за още по-голяма релаксация. Сред зеленината и маслиновите дръвчета в комплекса има ситуирани още два бара и ресторант. Осигурен е и необятен паркинг с зарядни станции за електрически коли.



Пренесете се в тропически парадайс в полите на Средна гора единствено на към 40 км от Пловдив и 170 км от София в първокласния комплекс Terme di Hissar.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР