Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС от Пловдив и кметът

...
</TD
>Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС от Пловдив и кметът
Коментари Харесай

Повече полиция на булеварди в Пловдив с висока концентрация на ПТП

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС от Пловдив и кметът организираха диалог с министъра на вътрешните работи с гледище за засилени ограничения за надзор на нарушителите на пътя в Пловдив.

В резултат от страна на Министерство на вътрешните работи бяха поети два съответни уговорката - за обезпечаване на 5 нови мобилни камери за контролните патрули на " Пътна полиция ", които ще бъдат доставени в границите на новата социална поръчка, която към този момент е оповестена от ведомството.

Второто искане на Димитров и Георгиев бе за засилено полицейско наличие по главните булеварди в Пловдив с висока централизация на ПТП, за което вътрешният министър удостовери, че ще бъде проведено в най-кратки периоди.

Припомняме, че по самодейност на юрист и Националното съдружие на общините екипът на ГЕРБ изготви законодателни промени за стягане на контрола върху скоростта в обитаемоте места и предоставяне на опция на общините да влагат средствата от санкции за съвременни системи за надзор на пътя. Този законопроект е приоритет в ограниченията за пътна сигурност в програмата на ГЕРБ-СДС за работа в 50-то Народно заседание.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР