По-малко от месец след като бе в близост до кметството

...
</TD
>По-малко от месец след като бе в близост до кметството
Коментари Харесай

Сами си го правим и си го заслужаваме

По-малко от месец откакто бе наоколо до кметството на регион " Северен ", тя бе унищожена и нашарена с грозни и цензурни думи от вандали, видя Plovdiv24.bg .

От обява в една от фейсбук групите за пловдивчани, жителка на регион " Северен " показа три фотоси на площадката, на които се виждат грозните думи, с които са обсипани блокчетата за игра на площадката. 

Жената показа под обявата си, че манталитетът на българското общество се вижда от стореното, и " сами си го вършим и си го заслужаваме ". 

Смущаващите фрагменти шокираха и други пловдивчани, които споделиха възмущението си в мненията. 

" Тия гаменчета в този момент би трябвало да ги намерят, да поставят публично потребен труд и родителите им да платят една хубава санкция! Тия простащини край нямат!!!! "

" Това е дело на нашите/вашите деца. Къде им е възпитанието? Родителите знаят ли къде вървят децата им и какво вършат? А когато им се направи забележка са толкоз нагли и арогантни, че чак е стряскащо. "

" И ние сме били тинейджъри и сме правили нелепости, само че чак такива подчовеци не сме били! Такава безскрупулност и безсърдечност не е естествена. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР